Elefant Models

Modelářský modulární stojan RedyFLIP

Alternativni-konfigurace-01Stojan RedyFLIP je naprosto unikátní svojí koncepcí, která ho přizpůsobí úplně všemu, co byste od něho mohli požadovat. Od počátku je konstruován jako variabilní, flexibilní a modulární.
S tímto stojanem si zpříjemníte a zjednodušíte stavbu v jakémkoli měřítku. Stojan je navrhnutý modeláři pro modeláře, navíc je postupně vylepšován o další užitečné díly. Ty jsou plně kompatibilní.

RedyFLIP vyniká stabilitou, robustností, pevností, trvanlivostí a hlavně neuvěřitelnými možnosti, které ho přizpůsobí úplně všemu, co byste chtěli jednou vytáhnout ze svého kitníku.
Nečekejte, že na trhu najdete něco podobného. Nenajdete. Vyzkoušel jsem všechny běžné stojany a tento bych už nikdy nedal z ruky.

Alternativni-konfigurace-02Stojan už používám na všechno. I na přepravu modelů – není problém přepravovat na jedné základně třeba dva čtvrtkové modely najednou. A to naprosto bezpečně, beze strachu, že se mi při přepravě poškodí. S tímto stojanem nemám žádný problém pevně uchytit jakýkoli model, na který běžně prodávané stojany absolutně nestačí.
Zapomeňte na krabice, molitany, párátka a vybalování rozlámaných modelů na soutěžích. 

RedyFLIP mini – Základní stojan bez naklápění.

RedyFLIP double – Zlatý standard pro většinu modelářů.

RedyFLIP single – Odlehčená verze pro ty kteří chtějí využít naklápění, ale chtěji i ušetřit.

RedyFLIP max – Pro stavitele opravdu velkých modelů letadel nebo lodí – cca 1:32.

Pokud budete chtít tento stojan objednat, napište na e-mail: navy.planes zavináč gmail.com.

Související obrázky: